Om Tun

Tuns studio er lokalisert like ved torget i Norges eldste by, Tønsberg. Beliggende 80 minutter sør for Oslo og 24 minutter fra Sandefjord Lufthavn Torp.

Navnet Tun spiller på vår forankring til Tønsberg (gammelt Tunsberg) og det norrøne ordet tun. Norrønt og gammelengelsk: tún = innhegnet område, gårdsplass. Også fra kel­tisk: dún = gård, samme ord som det en­gel­ske: town = by.

Vi tror at god arkitektur oppstår når bygg og omgivelser spiller sammen som et tun. For å skape dette trenger vi kunnskap om bygg og landskap. Om fortid, nåtid og fremtid. Om bærekraft, estetikk og funksjon. Det er slikt som skaper identitet i prosjektene våre.

Vi spesialiserer oss på tegning av boliger, hytter og omsorgsboliger, men tar også på oss større oppdrag som stedsutviklingsprosjekter og tegning av næringsbygg. Vi tilbyr reguleringstjenester ved behov.

Vi verdsetter tillitten vi får av våre kunder, og er stolte over andelen som vender tilbake til oss med nye oppdrag. Hos Tun jobber vi målrettet for å levere en solid kundereise, hvor målet er at alle kunder skal føle seg ivaretatt og hørt. Vi vektlegger derfor personlig oppfølging, og kunden har direkte kontakt med én ansvarlig arkitekt. Slik slipper kunden å forholde seg til unødvendige mellomledd, og prosessen effektiviseres.

Internt på kontoret jobber vi i team, og våre ansatte utfyller hverandre med ulike bakgrunner, kvaliteter og interesser som styrker leveransens verdi.

Menneskene

Benjamin Haffner

Daglig leder og Arkitekt MA MNAL
ben@tunark.no

Benjamin har en mastergrad i arkitektur og urbanisme fra NTNU i Trondheim. Han har arbeidet på kontorer i Norge, Japan og ved Universitetet i Kathmandu. Benjamin har de senere årene særlig fokusert på by og stedsutvikling, men liker også å jobbe med boligprosjekter fra store anlegg til eneboliger og interiører.

Simen Lennertzen

Arkitekt MA
simen@tunark.no

Simen har en mastergrad i arkitektur fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo. Han har jobbet med varierte prosjekter av forskjellig størrelse innen bolig, næring og regulering på Østlandet før han begynte i Folksom arkitektur i 2018. Simen er opptatt av effektivitet og jobber kontinuerlig for å finne lure løsninger for teamet.

Jor Jacobsen

Arkitekt MA
jor@tunark.no

Jor har en mastergrad i arkitektur fra Arkitektur- og designhøgskolen i Bergen. Jor trives aller best når han får være med å bygge prosjektene han tegner, og han har laget de fleste av de fine modellene vi har på kontoret – i tillegg til selve kontorinnredningen.

Sunniva Landa Kvaleberg

Arkitekt MA
sunniva@tunark.no

Sunniva har en mastergrad i arkitektur fra Det Kongelig Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK). Hun har jobbet med forskjellige prosjekter med ulike arkitektoniske problemstillinger, skala og program. Hun har bl.a. jobbet med bolig-, skole-, og næringsprosjekter før hun startet hos oss. Sunniva har tro på at gode prosjekter blir til ved at man lar interiøret bli en integrert del av arkitekturen, og har derfor tilegnet seg kunnskap for å kunne gjennomføre dette.

Tone Holand

Arkitekt MA
tone@tunark.no

Tone er utdannet Master i Arkitektur ved NTNU i Trondheim. Hun startet sin arbeidskarriere som planarkitekt og har siden opparbeidet bred erfaring innenfor arkitekturfaget, med alt fra stedsutvikling, nybygg, transformasjonsprosjekter til interiør og søk. Hun er opptatt av å skape gode arbeidsprosesser, gjerne gjennom tverrfaglig samarbeid, og i tett dialog med kunde og offentlige aktører.

Stian Sollie

Arkitekt MA
stian@tunark.no

Stian har en mastergrad i arkitektur fra NTNU i Trondheim. Han har lang erfaring som prosjektleder ved alt fra store komplekse omsorgsprosjekter i massivtre til små hytter i skjærgården, og han har deltatt i mange arkitektkonkurranser. Stian trives med å jobbe variert fra konseptutvikling til detaljprosjektering.

Vil du jobbe med oss?

Vi er hele tiden på jakt etter kloke hoder. Spesielt leter vi etter en arkitekt, landskapsarkitekt, interiørarkitekt og en teknisk tegner. Send gjerne en åpen søknad til ben@folksom.no.

Noen av våre kunder